Патриотический

Андрей Дещенко
А як настане та хвилина,
Що люди ждали, як на сміх
Тоді і встане Україна
З колін облуплених до ніг...

Не будемо браття ми лукаві,
Не станем ми ярмо нести
Про Україну заспіваєм,
Лиш треба нам її спасти.

Як спасем, то й щастя, воля
То й будем пісні ми співать -
Це Українська наша доля -
Вмирать і Україну прославлять.

Хоча гіркі і ці хвилини,
Що я сиджу на самоті
Та не забуду Батьківщини,
Та не покину догорать
Те вогнище, в скрутну годину,
Та не покину ту країну -
В якій зростать і умирать!!!