Ви чули, куме

Алек Алек
- Ви чули, куме, в нас війна
з Росієй, з москалями.
Ми натрощили в щень майна ...,
що не зібрать  граблями.

Слав’янськ бомбили тиждня три.
Знесли будівлі, хати.
Вони ж живучі як чорти.
НЕ можем їх здолати

- А, куме, втрати скажіть  є ...?
Ну, літаки,  гармати?
- Та цього брухту там лежить …
нам нікуди дівати.

-А у Росії втрати є ?
Ми зможем їх здолати?
- Та, розумієш, не прийшла
Росія  воювати ...