Каламбур на беларускай мове - 113

Леонид Ганчаров
Каламбур для Наталі


Не, не шкадуй мяне ты,  НАТАЛІ,
Кахання смагу мною  НАТАЛІ...
Ты паглядзi: пачаў Амур АДСТРЭЛ,
Няма жывога месца ў нас  АД  СТРЭЛ.
***

Каламбур для Натали

Нет, не щади меня ты, Натали,
Любви жажду мною утоли....
Ты посмотри: начал Амур отстрел,
Нет живого места у нас от стрел.