В майстерн ншого м ста

Позитива
Куріння вбиває, питво надихає на створення нових ідей
Бики-антилопи яскраво-ломотні під стінами сіро-буденних тем
Ромашки, вкраплені ніби очима сірих пухнастих котів
І сльози блискучі під джаз не сумотні на листях умитих дерев...

Нові птахолови прийшли попід стіни питатися свіжих тіл -
Та дівчата вже сплять, укриті в полотна своїх незбагненних мрій.
Неситі польоти солодко-дрімотні заносять їх в прірву бажань,
Та потім вертати така небезпека що краще потрапити в рай...