Каламбур на беларускай мове - 114

Леонид Ганчаров
Каламбур уладальніка сала

Жадаючых  такіх сягоння ШМАТ
Адрэзаць, адкусіць ад сала  ШМАТ.
Але мы з жонкай так усім  ПАРАІМ,
Што апетыт убавіць свой  ПАРА  ІМ.

***

Каламбур владельца сала

Желающих таких сегодня много
Отрезать, откусить от сала шмат.
Но мы с женой так всем посоветуем,
Что аппетит убавить свой пора им.


изображение - из интернета