Маленькi прамень

Пастухов Никита
Мой веснавы небасхiл
сагравае маленькi прамень
якi прабiваецца праз хмары
у самы шэры дзень

Яскравыя фарбы, i радасць
новага цеплага сакавiка
калi б не гэты прамень
то як сагравауся я?

а яшчэ у гэтага праменя -
такiя прыгожыя дзявочыя глаза
ды very sunny smile...