Незалежная

Штурман 2
В Европе, в баре, у столов,
Где разрешают покурить,
Два немца, встретив двух хохлов
К ним подошли поговорить....
          "О  Русские!"- Воскликнул  Фрэд
          Через губу, небрежно,
          Хохол ответил -"Вовсе нет!
          УкрАинцы... из Незалежной"...
"У нас СВОИ  и флаг, и герб.
Гимн  Украинский тоже"...
И удивился немец Фрэд :
"А внешне так похожи"...
          "А как узнать Эту страну?"
          Спросили немцы у хохла...
          "А  Севастополь знаешь? Ну?
          Оце и е Моя страна"...
И удивился немец Фрэд
(Может не так спросили)
Там воевал у Фрэда дед
"Так это же Россия!"...
          "Ну что тебе ещё назвать,
          Донецк тебя устроит"...
          И немец стал подозревать:
          Хохлы наверно "тролят".
Дед воевал С РОССИЕЙ,
В  Донецке ранен был...
И немцы порешили
Хохлам убавить пыл:
          "А как по Вашему НОГА"
          Спросили у хохла...
          Хохол замялся -"Ну нога"...
         "А как РУКА?" -  "Рука"...
Чтоб окончательно понять
Зарыта где собака -
"А слово ЖОПА как сказать?"
Хохлы зарделись – "СРАКА"....
          "Так вот с Чего и герб, и флаг...
          И  гимн СЕБЕ поёте,
          Всего из за каких то СРАК?"
          "НУ ВЫ ХОХЛЫ... ДАЁТЕ!!"

Для свідомих хохлов:

В Європі, в барі, біля столів,
Де дозволяють покурити,
Два німця, зустрівши  хохлiв
До них підійшли поговорити....
     "Про Русские!"- Вигукнув Фред
     Через губу, недбало,
     Хохол відповів -"Зовсім ні!
     Українці... що люблять сало "...
"У нас СВОЇ і прапор, і герб.
Гімн Український теж"...
І здивувався німець Фред :
"А зовні так схожі"...
     "Як дізнатися про Цю країну?"
     Запитали німці у хохла...
     "А Севастополь знаєш? ну?
     Оце і є Моя країна"...
І здивувався німець Фред
(Може не так говорили)
Там воював у Фреда дід
"Так це все ж таки Росія"...
     "Ну що тобі ще назвати,
     Донецьк тебе влаштує"...
     І німець став підозрювати:
     Напевно  він жартує 
Дід воював З РОСІЄЮ,
У Донецьку поранений був...
І німці порішили -
"Він може все забув"
     А як по Вашому НОГА"
     Запитали у хохла...
     Хохол зам'явся -"Ну нога"...
     "А як РУКА?" - "Рука"...
Остаточно щоб зрозуміти,
Де  зАрита  собака -
"А слово ЖОПА як сказати?"
Хохли зашарілися - "СРАКА"....
     Так от з Чого і герб, і прапор...
     І гімн СОБІ співаєте,
     Всього за якихось СРАКОВ?"
     "НУ ВИ ХОХЛИ... ДА...ЄТЕ!!"