Рiдна мати Украiно!

Нат Алия Рассветы-Закаты
Рiдна мати Україно,
Витри сльози свому сину,
Виший хрестиком хустину,
Опустися на колiна,
Поклонися в землю винно
I спасай свою дитину!!!
Скiльки ж можеш їх невинних
Вiдпускати в домовину!?
            Зжени хмари над чолом...