Рання весна

Людмила Киреева-Силенко
Ясний, яскравий день весняний
Іще не скрізь зійшли сніги
Весна курличе журавлями,
Хоч голо, пусто навкруги.

Ще ліс не вбравсь в зелені шата,
Лежить незаймана земля,
Вона готується прийняти,
Зростити будь-яке зерня.

Сад тягне сонцю голі віти-
Увесь живим теплом ввібравсь,
Немає ще травички, квітів -
На старті все.
Чекання час.

Аж ось! Пішло! Зелене, раннє -
Спішить, росте, іде в життя,
Садок зацвів. Весна буяє !
Світ народився.
    Як дитя !