Сни

Янина Бурмистр
Поверни мої сни, не тримай...
Я без них в цім житті неможлива...
Розумій так як я, відчувай...
З кожним сном я стаю більш щаслива...

В снах моїх, є частинка життя...
Там все інше і всі мої мрії...
Я не хочу із них вороття...
Знов пірнаю у море надії...

Поверни мої сни, відпусти...
І на мить дай побути собою...
Мої мрії в життя пронести...
І навіки зостатись з тобою...