Добрi справи

Виктор Малороссов
Добрі справи у воді не тонуть,
Не палають навіть у вогні -
В смороді загального вагону
Пригадалась істина... В вікні
Мерехтять стовпи, дерева, люди -
Потяг швидко плине в майбуття.
Вірю - там чекають робін гуди,
Світле і безболісне життя.



    13.07.2014р.