Рани на серцi

Шелест Марина Евгеньевна
На данний момент
iз твого життя
зовсiм зник абонент
аж до незабуття.
Його вiдпускай -
не залишиться вiн.
Ти його не тримай.
Плин у свiй сiрий дим.
Час лiкуэ, повiр!
А текiла ще краще.
Ти як загнанний звiр,
не буваэ iнакше...
Цей невпевненний шлях
кожен маэ пройти.
Бо всi згинуть в лiтах,
як i вiн, так i ти.