Любимый. Веснина Таня

Радко Стоянов 2
Любимый
Веснина Таня
Любимый мой,
Прости меня, прости.
Что не с тобой жила,
а жизнь проходит мимо.
Не для тебя детей
хороших родила.
Любила не тебя –
прости меня, любимый.
Прости за то,
что счастья тихий звон
ты слышал не со мной.
И не ко мне стремился.
Прости за то, что жизнь
проходит, словно сон,
в котором ты мне
снился.

ЛЮБИМИ
Превод: Радко Стоянов

Любими мой,
прости ми ти прости!
Че не живях със теб,
денят ни, че отмина.
И не за теб деца
съм хубави родила.
Не теб обичах аз-
прости ми ти, любими!
Прости ми за това,
че радостният весел звън
ти слуша не със мен.
И не към мен вървеше.
Прости, че моят ден
премина като сън,
във който теб
сънувах.