Я дякую, Боже, за Т1ло Христове!

Горбатюк Надежда
Я дякую, Боже, за Тіло Христове,
 За єдність святую, за тил молитовний:
 Брати і сестрички коліна схиляють,
 В молитвах підтримки у Бога благають

 Для тих, хто є поруч, хто Церква Ісуса,
 Вони просять сили, підносячи руки
 Угору, у небо, де Бог на престолі,
 Щоб блАгословив всіх в нелегкій дорозі.

 ...У кожного шлях є тернистим, нелегким.
 Диявол, як лев, що ричить недалеко
 І лише чекає, як нас погубить
 І як обманути, не дати дійти.

 Тому так важливо схиляти коліна
 Й молити про поміч у Божого Сина,
 Щоб нас захистив і дав сил нам духовних,
 Щоб були єдині і в Божому Слові,

 Щоб плід виростав, той, що в вічність перЕйде,
 Щоб дар розквітав, даний він не даремно.
 А найголовніше - щоб були в любові,
 Що крила дає, дає сили йти вгору,

 Бажання дає помолитись за інших
 І Господа славити тут і у вічності.