Бог у кожному з нас, пам ятайте! укр. яз

Иванова Ольга Евгеньевна
Вже пізно молитися Богу…
Він більше не чує благань,
Він не прийде на допомогу -
Залиште пустих сподівань.

Якщо в Нього вірити свято
Й у те,що сила лиш в нім,
Не зрости тоді більше, хлоп’ята,
Бо життя стане схоже на дим.

Бог у кожному з нас, пам’ятайте!
Все в світі залежить від нас:
Ви добра собі шлях обирайте
І тоді  тільки прийде наш час!

Ви ненАвисть у сОбі вбивайте:
Ми невинні, що Русичі ми,
Та коріння своє пам’ятайте
Те, що йде від святої Русі!

Нащо Вам те життя «європейське»,
Ціною тисячі вбитих братів?
Пам’ятайте, що щастя вселенське
Не збудувати на горі синів

Тієї нещасної Неньки-Вкараїни,
Яку розділив псевдо патріотизм!
Ми Русичі, ними були, є ними нині –
У Руському Дусі наш героїзм!

25.07.2014