Гьей рурси, рурси

Салим Герейбеков
ХIаврус нуни хъумартес,
ХIаке диги дихьибил. (гьей рурси, рурси)
Руциле хIу байзакан,
КIунтIубе пIайдирибил. (гьей рурси, рурси)

Дархдикиле дарх дашуй,
АхIарил гьанбиркуру? (гьей рурси, рурси)
Гьанна хъумартува ну
Ин хIяйзе балбиркуру? (гьей рурси, рурси)

Катули дурхIне ана,
ХIайги варири нура. (гьей рурси, рурси)
ЦархIил иргIяхъесана,
УмцIуле рууд хIура. (гьей рурси, рурси)

Нуни гьанна делкIува,
ЛукIуй дехIтера дегъуб. (гьей рурси, рурси)
ХIаке дихьибил диги
Гьанна меллизе дергъуб. (гьей рурси, рурси)