Пай хIагири дигила

Салим Герейбеков
Камил ну гьуфикале
ЦIуба диривт гьардулхъан.
Камил хIу  гьанрикале,
УркIилизе цIа билкьан. .

Гьанбикиб леркьян иле,
ХIаракIири нам мякьла,
Ватурри левакIиле,
Пай хIагири дигила.