Намке ахъу цар хIябла гIанжа, гIана

Салим Герейбеков
Ну дукар укIус - амма шатле хIинра,
Ну кепизе - амма хIинра ужува.
Гьей гIялам багьеннаягъа хIушанра,
УркIилизе дия цIа лабкахъува.

Дия ахIарил - гьанна дигуй хIина,
Дигахъуй хIинрабестIи нура гьанна!
Дия ахъу хьанцIа зубарте хIина,
Намке ахъу цар: хIябла гIанжа, гIана.