***

Мэрит Йенсен
Будь моїм порятунком,
Посміхнись мені так ще.
Моя любов лине візерунком
Через долоні на твоє могутнє плече.

Я знаю,ти любиш сміятись,
Подорожі та казинак.
Я не хочу в тебе закохуватись,
Але розумію,що без тебе ніяк.

Так важко плинуть дні.
Думаю про тебе весь час.
Приходь до мене у сни.
Приходь і залишься,гаразд?