Дощ i я

Татьяна Конюшенко
Заглядає дощ в моє вікно,
Бубонить піснями громовими.
Щось у серце трепетно вросло…
Це, мабУть, мелодія від зливи.

Дощ і я… Удвох на цілий світ,
Дзеркала-калюжі під ногами,
БУльбашок прозорих дивний цвіт
І за лісом райдуги омана.

Благість вогка лине над селом,
Горобці цвірінькають щасливо,
Умиваючись, ховають під крилом
Райдужні краплиночки від зливи.

2007