Може

Ульяна Кривохатько
Просто притулитись і мовчати.
Може, так загоїться хоч щось
У тобі, надламано-крилатий,
Для якого неба не знайшлось?

Може, так свою віднайдеш зірку,
За якою бігти по землі,
Та уже не плакати так гірко
В суголоссі з криком журавлів?

Може, може… Слово-огорожа,
У якій зотарено усе,
В чому Хтось тобі не допоможе,
Доки сам до втрат себе несеш.

26.07.14