М й янгол

Елена Тимошенко 2
Ти - янгол мій, ти -моя кров.
Маленьке диво від небес.
Моя найбільша ти любов.
  Для мене сонце ти і небо.
Для мене щастя ти земне.
І мені більшого не треба-
Лиш тільки бачити тебе.
Лиш тільки чути сміх дитячий,
Ловити погляд, що горить.
Я небесам за тебе вдячна
І буду вічно їх хвалить.
За тебе буду я молитись
 за твою добру долю.
Я буду мамою буть, вчитись.,
Щоб виростить хорошу доню.