Душа моя...

Янина Бурмистр
(9.04.2014)

Душа моя - це вирій почуттів...
Які не в силах стримати нікому...
Вона є зіткана із тисяч пелюстків...
Останній подих віддає чомусь новому...

Душа моя - це теплий промінь снів...
Які блукають в небі недосяжно...
Вона все розуміє і без слів...
Здіймає крилами до неба легковажно...

Душа моя - це перший цвіт весни...
Який цвіте як тільки гріє сонце...
Вона не знає холоду зими...
Тримає серце у відкритої долоньці...

Душа моя - це мій таємний світ...
Частинка серця мого загадкова...
Для деяких відкрита, не для всіх...
Прозора, чиста як роса ранкова...