Найкраща пiсня

Людмила Киреева-Силенко
Знов оновилася Земля,
Природа вбралась, як на свято,
Лунає пісня солов’я -
Симфонія і серенада.

Струмочком, краплею дзвенить,
Немов кришталь на сонці грає,
Світ зачаровано мовчить,
Бо то любові гімн лунає.

Хай чують ліс, гаї, поля:
Любов, любов керує світом!
Лунає пісня солов’я
Любов’ ю щирою зігріта

Маленька пташка знов і знов
Виймає душу по краплинах.
Із всіх пісень, що про любов,
Найкраща пісня — солов’їна.