***

Ди Мэй
ще лишилась половина питань.
і кава якась аж надто солодка.
я брехатиму тобі без вагань,
що ніч для мене надто коротка.

перетнула вже майже ту грань,
що від буденності рутини гнеться.
може, давай ще раз без зайвих втішань
підглянемо звідки любов моя ллється?

а може досить вже пустих розставань?
мовчання не з тими, розмов не там, де треба.
знаєш, можна втомитись від постійних повчань,
та не можна втекти там, де кінчається небо.

досить. більше не треба тупих залицянь.
всі фото з тобою ще вчора згоріли до тла.
я вже по горло наїлась звикань та кохань.
знаєш, за твої ніжні обійми я б все віддала.

ще досі лежить половина питань.
вже кава допита і чашка порожня.
може знову зіграєм у гру повертань?
я готова. спакована сумка дорожня.

26/07/14