***

Ди Мэй
я сама придумала тебе.
і твій гучний сміх, і всі твої слова,
і любов, що по моїх венах б`є,
від якої крутиться голова.

я сама придумала усе.
і нашу зустріч, і наш перший танець,
і всі почуття, і сором`язливий рум`янець.
я сама придумала себе.

28/07/14