Я хочу, щоб ти мене чув

Кристина Эс
Я хочу, щоб ти мене чув,
Щоб бачив крізь вікна і сльози.
Мені потрібно, щоб був
Ти в спеку, і в вітер, і в грози.

Я хочу тебе обіймати,
На нічь або зустрічаючи з потягів.
Мені треба з тобою літати
Будь моїм літаком, будь ніжним дотиком.

Давай розмовляти до ранку,
А потім будемо спати до обіду.
Я, здається, кохаю змалку
Твої очі та посмішку рідну.

Я хочу, я правда хочу, просипатися зранку
Та бачити тільки ці очі, ці губи,
Щоб колись тебе окликнули: "татко!"
І в тебе здригнулися груди.

26.07.2014