Бiжи - укр

Любовь Козырь
Біжи, шукай ласкаву й мовчазну,
Яка наперекір не мовить слова.
А я піду, поплачу і засну,
Бо сльози – то найліпша колискова.

Ну то шукай безгрішну і святу,
Яка в тобі вбачатиме  ікону,
Та не клянись, що взяв єдину ту,
Яку тепер любитимеш до скону.

Міняй паролі, друзів, номери,
Руйнуй мости, будуй куточок раю,
Я розтискаю руку: раз, два, три…
А ти стоїш… Хоч я і не тримаю.