Жди меня. К. Симонов. Белорусский язык

Джек Каннингем
Последняя строфа - первый опыт.

Чакай мяне, я вярнуся,
Усім на злосць смерцям.
Хто не чакаў мяне, той
Скажа: - Ўдачлів сам.
Не зразумеў, не прысланым,
Як сярод пекла
Ты ў чаканнi ў сваім
Мяне зберагла.
Як я выжыў, будзем знаць
Толькі я да ты, -
Проста ты магла чакаць,
Як ніхто іншы.