А за в1кном горобчик цв1р1нчить...

Горбатюк Надежда
А за вікном горобчик цвірінчить-
Усе, що дихає, складає шану Богу,-
І квітка,що росте, угору мчить,
І деревце, що листячком говорить.

Маленька комашина на траві,
І жайвір в небі, море з тим, що в ньому,
Усі тварини: грізні і малі,
Усі хвалу несуть Творцю Живому!

Яка краса навколо, Боже мій!
Я до хвали творіння прикладаю
Свою хвалу, подяку, серця спів
Й Спасителю до трона направляю!