Майдан Залежностi. Коханому

Марина Кириллова
У мене залежність від тебе
Від  Твого зеленого неба
Від суті пронизливих  віршів
І від запитань безглуздих.
Немов хлопчина безвусий
Немов сліпий старий лірник
Невже ти не бачиш – не віриш
Що я без тебе – не дуже?
Що я без тебе – не сильно
Без тебе – трохи. Замало.
Я зовсім тихо. Тихіше.
Залежною. Площею. Стала.