Из Эдварда Лира. Художник

Эдель Вайс
                But Ah! (The landscape painter said.)
                A brutal fly walks on my head
                And my bald skin doth tickle;
                And so I stop distracted quite,
                (With itching skin for who can write?)
                In most disgusting pickle.
                EDWARD LEAR.



            ХУДОЖНИК.

    Вскричал художник: "Невезуха!
    По голове гуляет муха,
    А череп лысый, как коленка!
    Могу ли я писать пейзажи,
    Засижен мухой и загажен?!!
    А мне же создавать нетленки!!!"