***

Олег Симинянс
тег йен азг мчшаъ дсеу
зйбч аъ дщчйтд.
тег йен щчи бмй тррйн
рос бдитйд.

тмд йшеч, шез гшеойъ
дрйзд мфрйй.
лгй мдцойг аеъе ммб
йшгъй тм бшлйй.

тмд йшеч, тмд йчш
фцет ошезеъ,
мезщ мй- "аба ъъзжч,
рвб аъ дготеъ."

"амйк баъй лгй меош,
дзм бй мдъваеъ."
"дбп щмк, ъжлеш абй,
вйбеш ема фзеъ."

тег йен азг мчшаъ дсеу
зйбч аъ дщчйтд.
тмд азг етег азг,
рфме магод.(стих на иврите, автоматом делает эту бурду)