Гiмн фестивалю Хвилi бобра

Окса Кова
Із Карпат і полонини
Зі всієї України
Із усього світу тут
Заспівають і споют

Цілу ніч та цілий день
Ми співаємо пісень
Як закінчимо співати
Нумо танці танцювати


На фестивалі «Хвилі Бобра»
Нас накриває хвиля добра
Ми заспіваєм разом: «Ура!
Це наступає щастя пора»


Усім людям та бобрам
Ми бажаємо добра
Настає чарівний час
Музика лунає в нас

Рок і поп, шансон і реп
Хаус мюзік і дабстеп
Музика на всі смаки
Нас єднає на віки

Найкрутіший фестиваль
Для бобрів тут просто рай
Для людей – шалений драйв
Тож не стій – давай співай