Оберемок нездiйснених мрiй

Наталия Губерникова
Хочеш,стирай уміло,
Мене з пам'яті, там пару сторі;нок,
Лишень ,маленький лишився ковток,
Не діли його наполовину!
Зітри мої поцілунки,
Зніми зі скальпилем,бо вони вже в'їлися,
Сни пророчі і твої очі ,мені давно вже не снилися.
Розкидай по поличкам мої слова,
Мовчи,хай буде чути як десь сідає муха,
Можеш собі голосно йти,поки я затуляю вуха!