Вишневi сни

Людмила Киреева-Силенко
Завітайте до вишневого садочка,
Що буяє квітом навесні.
Ніжні білосніжні пелюсточки,
Жаль, життя у них — короткі дні.

Завітайте влітку в сад вишневий,
Ягідки рубінами горять,
Втомлено схилилися дерева,
Листячком ледь чутно гомонять.

Восени до саду завітайте,
Тихо жовте золото зліта.
Не питайте в саду, не питайте,
Чом так швидко в даль пливуть літа.

Завітайте взимку в сад вишневий
Спить садок, і бачить дивні сни,
Про вітри жагучі березневі,
Про обійми юної весни.