Не забрати

Наталия Губерникова
Я тут,ти-там,ми мов у просторі вдвох,
Нас записали у книзі розлучень,
Що ми безнадійні, не вірить в нас й Бог,
І не треба доган,заяв і доручень.

Нас вже розділили по два береги осені,
Хто справа хто зліва не так вже й важливо.
Там навіть погода на різні смаки,
У мене-посуха,у тебе- там злива.

На ранок нас ділять на два табори,
На ніч зводять в бою з ранами і без вати,
Нас так розділили, ну як могли,
От тільки нас забули спитати!