Ти чомусь мусив з явитися

Наталия Губерникова
Є мільйони способів вберегти своє серце від болю,
Щоб він не тиснув на клавіши,не попадав у ноти,
Щоб не співав пісень у повне горло,
В мене була 1000 і 1 ніч зрозуміти хто ти?
В мене було стільки сил для нових днів,
Стільки радості у руках,
Як зникло тепло з-під ніг,
Так і зникли мої ямочки на щоках...
Ти загубив останню цікавість у вересні, Як втрачають совість назавжди,без жодних ЗНОВ,
Покидьку,я вірила кожному твому дотику,
Я ж віддавала тобі всю любов!