Моя Дарино

Наталия Губерникова
Дарино, даруйте мені п'янкі поцілунки, Закарбуйте у пам'яті та не забувайте,
Цілуйте кожну ми втрачену вію,
Тримайте,та не відпускайте!

Малюйте вустами пуп'янки кохання на мому серці,
Конвертом спакуйте усю себе,
Дарино, з яблуками зберіть у валізу сукні,
Їдьте,та з собою візьміть мене!

Порозплітайте ваші коси, за вами слідом йду,
Ви жартома запали в душу мені мимоволі,
А я,без думок і слів не знайду,
Дарино,я так люблю вас,як ніколи!