Листування з минуло осенi

Наталия Губерникова
Я виписую чорними довгими літерами,
Терпляче, зосереджено,та так повільно,
Хотіла на весь листок-"Я ЛЮБЛЮ ТЕБЕ",
Та це виглядає так не надійно.
Та й дякувати напевно безглуздо,
Чорнильні слова от-от втечуть,
Сам знаєш як без тебе погано,і як з тобою спалахує лють!
Та вже між нами суцільна дорога,
Геть сантименти,ми не про них,
Я згадую,як ти обціловував ноги,
А я обожнювала кожний твій вдих...
Звичайно сумно,олівець зупиняється,
Мені б народити ці почуття в іншу еру,
"НІЩО НІКОЛИ НЕ ЗАБУВАЄТЬСЯ",
Я виписую це востаннє для тебе,на шматку паперу!