Якщо ми будем звати Бога

Людмила Дзвонок
Якщо ми будем звати Бога*,
То благодать зійде на нас,
Покине біль і вся тривога,
Вернеться мирний, люди, час!

То ж звемо, не марнуєм часу,
Хай щирість ллється із сердець,
Запрошуєм в країну нашу,
Молитви чує Бог-Отець!

Молитви чує наш Спаситель,
То і благаємо: - Спаси!
Прийди в країну, Визволитель.
І мир з Собою принеси!


* «як він Мене кликатиме, то йому відповім,
Я з ним буду в недолі, врятую його та прослав-
лю його,
і довгістю днів Я насичу його, і він бачити буде
спасіння Моє!» - Укр. Біблія, Псалми 91: 15, 16.
                (Рус. Библия 90:15, 16).
     31.07.2014