Ш А Н С

Людмила Киреева-Силенко
Небо в яскравій блакиті,
Вітер дерева гойда,
Сонечко сяє в зеніті,
В річці хлюпоче вода.

Червень — попереду літо,
Спека іще не прийшла,
Радо зростає і квітне
Кожна рослинка мала.

Літо таке швидкоплинне!
Треба спішити, рости,
Кожна рослинка повинна
Виростить добрі плоди.

Сонечко в небі сміється,
Літо іде в небуття.
Кожному в світі дається
Шанс, щоб прожити життя.