Вiдкрий душу, Украiно!

Нат Алия Рассветы-Закаты
Невже наша Україна               
Вже забула про Р о д и н у,
I до Западу прилинув,
Стала зовсiм нам чужа?
Вiдкрий душу Україно,
Cерцем до Землi прилинув,
Пригорнися,  як дитина
До родинного крила!
Не цурайся свого Роду -
Православного народу,
Зжени паморок з чола...