Заблудилась Украiна...

Нат Алия Рассветы-Закаты
Заблудилась Україна...
Де її Любов невинна?
Куди оком вона линить,
Хоче кращого вбрання?..
Своїм д у х о м хоче згинуть,
Щоб знущалась западня?..
Не цурайся, Україно,
Лиш в твоїй в i р н i й Родинi
Твоя видна к р а с о т а!

Разом з  в i р о ю  є д и н о,
Повернися своїм лином,
Серцем вспомни про Христа!