Казка для

Юлиана Отступникова
Змішуй фарби буденності, чорне і біле
Нині коктейлі для спраглих souls for sale
Сяйвом неоновим вивіска Wellcome to hell
Знову ідеш на пошук Чудовиськ, Бель
Загнаних в кут для колекції твоїх звірів?

Той бестіарій через прозоре скло
Дивиться з сумом яскраві казки Мільєса
Хто ще зіграє Ромео у твоїй п’єсі?
Маска чи власне ти? Хеллекін принцесо
Демоном був не завжди. Весни тепло

То лише віск, що плавиться над багаттям,
Біла примара без форми, майбутній вольт.
Граєшся  в бога? Новий прийде король,
Вдягнений у багрянець. Та Дурня роль,
Здатна трагізмом будь-кого налякати.

Що сновидіння – знаки майбутніх втрат,
Сонце у небі дивиться оком Гора,
Твої надії забула на дні Пандора,
Зерна посіяні, виростуть квітом горя.
Чорним п’янким вином із минулих зрад.

В тихій скорботі прямуєш шляхом видінь,
Зоряне небо сліди припорошить світлом
Зірки, що пада в безодню, піснею вітру
Осіннього. Десь аж за краєм світу,
Червоновухі пси доганяють Тінь

В травах зів’ялих. Полює на здобич вічність.
Тонкий пергамент чорнилами кровоточить.
Поклик Мисливця відлунням самої ночі, точить
У серці спомин про фіалкові дивно-бездонні очі.
Мить чи століття пройшло відколи троянда квітне?

1.06.2014