Каламбур на беларускай мове - 119

Леонид Ганчаров
Каламбур вяскоўца аб баранаванні на баране'

Задаваў пытанне я  БАРАНУ':
"Будзеш ты баранаваць? БАРАН: "НУ!.."
Я мацую да яго БАРАНУ,
Да спадобы барана  БАРАНУ'.
***
Каламбур сельчанина о бороновании на баране

Задавал вопрос я барану:
"Будешь ты бороновать?" Баран: "Ну!.."
Я креплю к нему борону,
По вкусу борона барану.