Жаба та Козел

Алексей Москалюк
Жаба нібито не проти
Вийти заміж за Козла,
Він, Козел, у свою чергу
Хоче погуляти ще.
Почуття до нього має
Жаба вже немало днів,
Але він, Козел, напевно
Ще не визначився з ким.
Мабуть у своїм болоті
Жаба довго прожила,
Що таке не уявляє
Вийти заміж за Козла.