Eng-Rus. Predetermination. Predestination

Лев Дымов
PREDETERMINATION/PREDESTINATION
It does not make the least impression
Upon the course of any life –
Serenite;, or rabid passion:
The end is always, always rife…
You could achieve all kind of valor,
But what is valor? Empty shell.
Your ship is sailing, sky is stellar
And lo! The sulphur* burns the marine smell.
-------------
* It smells of sulphur in Hell


Предопределённость и судьба PREDETERMINATION / PREDESTINATION
Это никак не влияет IIT DOES NOT MAKE THE LEAST IMPRESSION
На курс всякой жизни – UPON THE COURSE OF ANY LIFE –
Возвышенное спокойствие или безумная страсть – SERENITE, OR RABID PASSION:
Конец всегда, всегда обыден... THE END IS ALWAYS, ALWAYS RIFE…
Ты мог бы достичь всех типов доблести, YOU COULD ACHIEVE ALL KIND OF VALOR,
Но что доблесть? Пустая оболочка. BUT WHAT IS VALOR? EMPTY SHELL.
Твой корабль плывёт, небо звёздное. YOUR SHIP IS SAILING, SKY IS STELLAR
И вот! Выжигает запах моря сера*. AND LO! THE SULPHUR* BURNS THE MARINE SMELL.
-------------
* В Аду пахнет серой IT SMELLS OF SULPHUR IN HELL


Звук