Важливо

Инна Койнаш
Як важливо цінити кожну малесеньку мить,
Кожен погляд ще не рідних, а вже дорогих очей,
В яких від щирості й тепла вогник горить.
Він дарує спокій в час самотніх ночей.

Як важливо цінити кожну кляту хвилину,
Яка в реальності вже не повториться ніяк.
Можливо лиш в снах відчую краплину
Щастя, що миготіло мені неначе маяк.

Важливо не забути тепло сильних рук,
І тон... тон в кожному твоєму рядку...
Кожне слово, кожний тембр, кожен звук.
 І як смішив мене в годину важку.

Як важливо, що ти був на яву,
Як важливо, що ти був чесний і справжній.
Всі негаразди на шматки я порву ,
 І вичеркну сміливо свій смуток міражній!