Не вирватися з цього небуття...

Ксения Левак
Не вирватися з цьго небуття,
А вчора ще любив,дружив,сміявся.
Так мало часу видало життя,
А ти брав в руки зброю,не боявся.

За матір,за дружину,за дитя,
За спокій їх відстояти поклявся
І знав,що не віднайдеш вороття,
А за травинку-ниточку чіплявся.

За рідний край ішов без прикриття,
І перед ворогами не схилявся,
Так мало часу видало життя,
А ти в обличчя вбивці розсміявся.